Soldar coll titani vorell proveït
Soldar coll titani vorell proveït
Xateja ara
Detalls del producte

Un vorell és un mètode de connexió de canonades, vàlvules, bombes i altres equips per formar un sistema adotzenat. També proporciona accés fàcil per a la neteja, inspecció o modificació. Brides són normalment soldat o cargolat amb aquests sistemes i després es va unir amb perns.

Soldar coll titani vorell

Aquest vorell forma circumferencial és soldat en el sistema al coll que significa que la integritat de la zona de bóta soldat pot ser fàcilment examinats per la radiografia.

Les bores del partit tant canonades vorell, que redueix les turbulències i l'erosió dins de la canonada.

Coll soldadura s'afavoreix per tant en aplicacions crítiques

Fotos per vorell titani

WN titanium flange .jpg

titanium flange stock .jpg

Material per a titani vorell, grau 1, 2 º grau, grau 5, 7è grau, grau 12, etc.


Vorell mides. Totes les mides i qualitats segons compatible gammes de canonada i gruixos de paret (índexs de pressió) estan disponibles.

Vorell cara.  Hi ha diverses configuracions de cara per brides. Normalment: plana face(FF), elevada face(RF), llengua i groove(TG), joint(RJ) d'anell.CXMET és un dels millors Xina soldadura coll titani vorell assortida fabricants i proveïdors, i també som una empresa professional amb fàbrica productiu i efectiu. Benvingut a l'engròs productes de nosaltres, tenim soldadura vorell de titani coll emmagatzemats en estoc per a vostè.
Investigació