Vorell titani
Vorell titani
Xateja ara
Detalls del producte

CXMET és un dels millors Xina titani vorell fabricants i proveïdors, i també som una empresa professional amb fàbrica productiu i efectiu. Benvingut a l'engròs productes de nosaltres, tenim titani brides de Unió de pl, titani brides de Unió de manera, titani forjat vorell wn en estoc per a vostè.

Vorell titani pur i vorell d'aliatge de titani són els productes principalment en la meva fàbrica. Que utilitza per a la connexió entre canonades, connecten els extrems de les canonades.


Les brides de titani a la meva fàbrica podria ser processats com seguir,

Mida: 1 '-24 '.

Tensió: 150 lliures - 2500 LB classe 150LB(pn0.6,pn1.0,pn2.0,pn1.6) 300LB(pn2.5,pn4.0,pn5.0) de classe, classe 600LB (pn10.0), 900LB(pn15.0) de classe, classe 900LB(pn15.0), classe 1500LB(pn25.0), 2500LB(pn42.0) de classe, etc.

Tipus: Del titani brides són inclouen soldadura vorell coll, roscada vorell, falda articulació vorell, cec vorell, soldat vorell, vorell soldadura sòcol, placa de titani vorell, etc. Del tipus específic com la introducció següent.Titani brides proporcionar una gamma completa d'accessoris per muntar amb tub de 1 polzada de mida fins a 12 polzades de diàmetre. El sistema de titani vorell consisteix en dues brides de titani, un anell de segellat i Pern fixacions per comprimir el segell entre la placa de brides de titani dos. Un parell de titani brides han de tenir un ranurat vorell d'acceptar l'anell de segellat i un rostre suau vorell on es farà el segell. Brides de titani són fabricats per compatibilitat amb 150 kg. L'especificació de titani vorell és creat originalment per a ús amb tubs de vapor.


Brides de titani són relliscada al vorell de titani, soldadura vorell de titani coll, vorell titani roscada, vora plana de titani, vorell cec titani, falda articulació vorell de titani, sòcol soldadura vorell titani, etc.

Soldadura vorell coll forma circumferencial és soldat en el sistema al seu coll. El forat del tant canonades vorell coincideixen. I els detalls com la següent foto.


CXMET Baoji forjats vorell titani o placa de titani vorell. Tots els vorell titani i vorell d'aliatge de titani podria ser personalitzat com a dibuix o demandes.

Investigació