Tàntal
Tàntal
Xateja ara
Detalls del producte

CXMETés un dels millors fabricants de Tàntal de Xina i proveïdors, i també som una empresa professional amb fàbrica productiu i efectiu. Benvingut a l'engròs productes de nosaltres, que tenim bar Tàntal, filferro de Tàntal, full de Tàntal, tub de Tàntal, disc de Tàntal estoc per a vostè.

barra de Tàntal, full de Tàntal, filferro de Tàntal, tub de Tàntal és un dels metalls refractaris. Seva té molt bones propietats de resistència a la corrosió. bar de Tàntal, també té bona conductivitat elèctrica i fàcil ser mecanitzat en la temperatura. Més aplicació de Tàntal bar, full de Tàntal, filferro de Tàntal, tub de Tàntal és indústria elèctrica, com condensadors i etc. Subministrem productes variats, com canya, placa, paper d'alumini que es componen de Tàntal i aliatge de Ta-W.

L'especificació de productes com la següent:Elementbar de Tàntal, full de Tàntal, filferro de Tàntal, tub de Tàntal


EstàndardASTM B708, ASTMB365, JISH4708


GrauRO5255, RO5252, RO5240


CondicióR/M


EspecificacióL'especificació personalitzada i forma acceptada.


SuperfícieSuperfície mecanitzat i polit brillant


ProcessamentHot forja, lineal, raigs d'aigua de tall tallant


Les fotos de productes:L'aplicació de Tàntal:

Tàntal metàl·lic estrany té bon impacte força i tenacitat, ductilitat, conductivitat tèrmica, propietat de pressió en fred, resistència a la calor i excel·lent química stability.it s'utilitza principalment per manfuacture condensadors de Tàntal, peces de forn d'alta temperatura, semiconductors, polvorització catòdica objectius i dispositius relatives anad s'aplica àmpliament a electornics, metal·lúrgia, indústria química, Farmàcia, aeroespacial i altre camp.

Investigació