Memòria de níquel-titani aliatge filats súper elàstic
Memòria de níquel-titani aliatge filats súper elàstic
Xateja ara
Detalls del producte

Níquel titani memòria aliatge filferro

NiTi aliatge , també anomenat nitinol filferro, és la barreja de titani i níquel, on el dos elements aire present en percentatges atòmica igual Ni:Ti = 55:45.

principalment tenen efecte de memòria de dues propietats: forma i superlasticity curs .of, la memòria de forma és l'habilitat de filferro niti per sotmetre's a deformació a una temperatura, llavors recupera la seva posició original, underformed en calefacció per sobre la seva "temperatura de transformació". Però superlasticity es produeix en un rang estret de temperatura, just a sobre de la temperatura de transformació, en aquest cas, és necessari per fer la forma underformed per recuperar sense calefacció.

Els principals productes és placa d'aliatge NiTi ,filferro de aliatge NiTi;

Aliatge de memòria Niti forma - tub fina
Àrees d'aplicació: mèdic, l'aviació, electrònica, Marina indústria, indústria petroquímica, indústria de guerra, l'automòbil i altres components d'instruments de precisió.

  • Nitinol és també popular en marcs gots extremadament resistents. També s'utilitza en algunes fonts rellotge mecànic.

  • Es pot utilitzar com un sistema de control de temperatura; com es canvia de forma, es pot activar un canvi per controlar la temperatura.

  • S'utilitza en la tecnologia mòbil com una antena retràctil, o la ploma micròfon, pel seu caràcter de memòria altament flexible i mecànica.

  • S'utilitza en alguns productes de novetat,mags demostrar "psíquica" poders, com la cullera es dobla a si mateix quan utilitza per remenar tes, cafès o qualsevol altre líquid càlid.

  • També es pot utilitzar com cables que s'utilitzen per localitzar i marcar els tumors de mama per tal que la cirurgia següent pot ser més exacta.Investigació