Molibdè
Xateja ara
Detalls del producte

CXMETés un dels millors fabricants de molibdè Xina i proveïdors, i també som una empresa professional amb fàbrica productiu i efectiu. Benvingut a l'engròs productes de nosaltres, tenim bar molibdè, placa de molibdè, filferro de molibdè, bloc de molibdè, tub de molibdè, full de molibdè TZM en estoc per a tu.

molybdneum plat després de rodar i processat amb desviació arribant a un 60%, la densitat de full de molibdè, bàsicament s'acosta a la densitat de teoria de molibdè. Per tant, plat de molibdè posseeix les propietats d'alta densitat, estructura interna equilibrat i excel·lent Enfilament d'alta temperatura força. Placa de molibdè és àmpliament utilitzat en l'Escut de reflexió, placa portada aplicada a el forn de creixement Safir, Escut de reflexió, cinta de calefacció, connexió peces aplicats en el buit forn, titani polvorització catòdica objectiu aplicat en cinema de recobriment de plasma i resistència d'alta temperatura embarcacions.

Bar de molibdè, placa de molibdè, gresol de molibdè, tub de molibdè, vaixell de molibdè


Element de producte


Marca registrada

Especificació

Estàndard

palte de molibdè

Mo1

Mo3G

TZM

Tallar


dia(0.5-35);

dia(20-600); L

Làmina: dia;(0.03-0.5);

dia(20-500); L


ASTM B386 ASTM B387

I altres normes relacionades


vareta de molibdè


dia; (1,6-70) * L


filferro de molibdè


dia; (0,1-1.6) * L


Fotos de molibdèAplicació de molibdè:

amb un elevat punt de fusió, alta resistència, resistència a la corrosió i altres característiques, molibdè millora la tracció, la duresa, capacitat i duresa dels seus aliatges i en acer inoxidable, principalment és utilitzada en la fabricació d'alta temperatura furner manterials, semiconductors, sputttering objectius i equips de soldadura i àmpliament aplicat a la metal·lúrgia, electrònica i material elèctric, la Indústria Aeronàutica i aeroespacial i inductry química, etc.


Investigació