Alta temperatura molibdè productes
Alta temperatura molibdè productes
Xateja ara
Detalls del producteProductes de molibdè temperatura alta CXMET
Avantatges

Productes d'alta temperatura de molibdè i com TZM aliatges és àmpliament utilitzat per la seva força alt (2000 º), baix coeficient d'expansió tèrmica, bona conductivitat i corrosió-resistència contra el vidre fos, fon el metall fos i sal.


Classificació dels productes d'alta temperatura molibdè1) molibdè-lantani aliatge

Molibdè lantani (la MoLa) es pot utilitzar com dispositiu elèctric buit en forns d'alta temperatura, tub element component en tub de raig catòdics, dispositius semiconductors de potència, eina per a la fabricació de vidre i fibra de vidre, part interna en bombetes, alta temperatura calor escut, recuit filament i elèctrode, contenidor d'alta temperatura i component en magnetró de microones.

2) TZM aliatge

S'utilitzen àmpliament en la indústria aeroespacial, l'aviació i altres indústries.


Es podria utilitzar com a material de broquet, cos de vàlvula, material de canonades de gas, tubs al material porta, moren càsting motlles, matrius d'extrusió i forn d'alta temperatura calefacció element i escut tèrmic, etc.

Comptem amb un Departament de control de qualitat especialitzats per dur a terme la inspecció dels nostres productes alta temperatura de molibdè, cobrint tot el procés.

Les matèries han de ser inspeccionats abans d'entrar a la fàbrica.

Durant el procés de la qualitat han de ser inspeccionats segons la tècnica de disseny.

Llavors el producte final han de ser inspeccionats per l'estàndard de la tecnologia, els requisits del contracte i dibuix i per la normativa de la inspecció de qualitat.

L'aliatge TZM esmentat és el nostre principal producte i si vostè està interessat en aquest producte, si us plau visiti la nostra pàgina web www.cxmetti.com

Investigació