Hafni Bar per vendre
Hafni Bar per vendre
Xateja ara
Detalls del producte

Hafniés un element químicamb el símbolHFi nombre atòmic72. una brillant, platejat, gris, tetravalent metalls de transició, Hafni s'assembla químicament zirconii es troba en molts minerals de zirconi.

  Hafni s'utilitza en filaments i elèctrodes. Alguns semiconductorsprocessos de fabricació utilitzar seu òxid circuitsat integrat45 nm i longituds de tret més petits. Alguns SUPERALIATGESutilitzat per aplicacions especials contenen Hafni en combinació amb niobi, titani o tungstè.

  Captura de neutrons gran de Hafnisecció transversal fa que sigui un bon material per a neutrinabsorció en barres de control en les plantes d'energia nuclear,però al mateix temps requereix que es retiri de la neutrons transparents resistent a la corrosiózirconium aliatgeutilitzat en reactors nuclears.

Química per aBarra d'Hafni

Composició química (PPM)

HF

Al

NB

Cr

Cu

Co

MN

Si

Fe

C

N

O

Resta superior

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

17

<>

249

HF

Ni

PB

TI

SN

P

U

ZR

V

Mg

/

/

Resta superior

<>

<>

<>

<>

<>

<>

6900

<>

<>

/

/

  Fotos per a bar Hafni

blob.png

blob.png

blob.pngCXMET és un dels millor bar Xina Hafni per vendre fabricants i proveïdors, i també som una empresa professional amb fàbrica productiu i efectiu. Benvingut a l'engròs productes de nosaltres, tenim bar Hafni per vendre en estoc per a tu.
Investigació