GR 5 amb aliatge de titani
GR 5 amb aliatge de titani
Xateja ara
Detalls del producte

Aliatge de titani és el metall que contenen una barreja de titani i altres elements químics. Aliatges de titani 6al4v tenen molt alta resistència a la tracció i la duresa (fins i tot a temperatures extremes). Tenen menys pes pes, té la resistència a la corrosió extraordinària i la capacitat de resistir temperatures extremes. Tanmateix, l'alt cost de matèries i processament limiten l'ús a aplicacions militars , avions, naus espacials, dispositius mèdics.

Encara titani pur indústria té propietats mecàniques acceptables i ha estat utilitzat per ortopèdics i implants dentalsde titani d'aplicacions més és alloyed amb petites quantitats d'alumini i vanadi, anomenat Ti6Al4v, aquesta barreja té una solubilitat sòlida que varia dramàticament amb la temperatura. Aquest procés de tractament tèrmic es realitza després de l'aliatge s'ha treballat en la seva forma final, però abans que es posi per utilitzar, que permet molt més fàcil fabricació d'un producte d'alta resistència.

CXMET tenen gairebé 10tons placa d'aliatge de titani i vareta d'aliatge de titani en estoc.

Tecnologia: Hot laminats / fred laminats / forjat---unida---mòlt

Descripció de titani pur

Titani de grau 1 és el primer dels quatre graus de titani pur comercialment. És la més suau i més dúctil d'aquests graus. Posseeix el granest formability, corrosió excel·lent resistència i duresa d'alt impacte.

Titani de grau 2 es denomina la "workhorse" de la indústria de titani pur comercialment, gràcies a la seva usabilitat variada i àmplia disponibilitat. Comparteix moltes de les mateixes qualitats com el titani de grau 1, però és una mica més fort. Ambdós són igualment resistents a la corrosió.

Aquesta qualificació s'utilitza menys de les qualificacions de titani comercialment pur, però que no fa gaire menys valuós.

Grau 3 és més fort que els graus 1 i 2, similar aductilitat i només lleugerament menys formables - però que posseeix major mecànics que els seus predecessors .

Grau 4 és conegut com el més fort dels quatre graus de titani pur comercialment. També és conegut per la seva resistència a la corrosió excel·lent, bona formability i la soldabilitat.

Investigació